Siirry suoraan sisältöön

Hinnasto

MITÄ MAKSAA?
Tottakai meitä aina kiinnostaa, mitä jokin maksaa. Alla on keskimääräiset hinnat palveluillemme, jotta voit saada käsityksen budjetoinnin tarpeesta. Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme kustannustehokkaimmat tavat tehdä asioita, huomioiden kokonaisbudjetin, kiireellisyyden ja asiakkaan olemassa olevat resurssit.

Google-mainonta

Tavoita ostoaikeissa olevat ihmiset juuri oikeaan aikaan. Lähes kaikki suomalaiset käyttävät Googlea tuote- ja palveluhakuun säännöllisesti.

Alk. 250€ / kk

Sähköpostimarkkinointi

Asiakasrekisteriä kannattaa ehdottomasti hyödyntää sähköpostimarkkinoinnissa. Säännöllinen uutiskirje on ostavia asiakkaita vahvasti sitouttava väline.

Alk. 350€ / kk

SoMe-markkinointi

Somessa luodaan brändiä ja kontakteja, mutta myös tavoitetaan tarkalla kohdistuksella haluttuja kohderyhmiä. Teemme sekä somekanavien ylläpitoa (julkaisuja) että maksettua mainontaa.

Alk. 250€ / kk

Kotisivut

Modernit, laadukkaat, hakukoneoptimoidut ja kaikilla päätelaitteilla hyvin toimivat nettisivut. Helppo päivittää itse tai voit jättää ylläpidon meille.

Alk. 450€

Verkkokauppa

Myynnin näkökulmasta rakennettu verkkokauppa, joka on helppo integroida niin Googleen kuin muihinkin mainoskanaviin. Helppo ylläpitää itse tai voit jättää ylläpidon meille.

Alk. 2500€

Hakukoneoptimointi

Pitkän tähtäimen markkinointia, joka vähentää riippuvuutta maksetusta mainonnasta. Sisältää sekä teknisen että sisällöllisen optimoinnin. Kysy lisää!

Alk. 250€ / kk

Pyydä tarjous

Tarjous ei sido mihinkään – mutta lupaamme, että sitä on vaikea ohittaa!

Ville Ekman | Xpedition Productions