Siirry suoraan sisältöön

Asiakkaitamme

Black Box Network Services - Project reference for Xpedition Productions

Kansainvälisen pörssiyhtiön digitaalisen markkinoinnin kehittäminen

Black Box on ikoninen yritys teknologiasektorilla. Yritys tuli monille tutuksi 1980-luvulla mustista kytkentälaatikoista, joilla vaihdettiin manuaalisesti eri laitteiden ohjauksen välillä. Sittemmin yritys on keskittynyt suuriin valvomoprojekteihin toteuttaen esimerkiksi merkittäviä lennonvalvonnan virtuaalisia johtotorneja.

Xpedition on toiminut yhdessä Black Boxin kanssa jo 2000-luvun alusta asti, ensin Suomessa ja myöhemmin kansainvälisen markkinointitiimin kanssa. Merkittäviä saavutuksia on yrityksen Google-mainonnan keskittäminen ja tulosten parantaminen sekä sosiaalisen median haltuunotto. Yrityksellä on toimintaa kymmenissä maissa ja sen sosiaalisen median jalanjälki on jo merkittävä.

Ulkomainosyhtiö Laulava Ovipumppu - asiakasreferenssi (Xpedition Productions)

Laulava Ovipumppu on helposti mieleen jäävä yrityksen nimi – hyvä meininki näkyy kaikessa yrityksen tekemisessä, ja ”Pumppu” hoitaakin nykyään yli 70% pääkaupunkiseudun bussimainonnasta ja on valtakunnallisestikin Suomen suurin busseihin mainontaa myyvä mainosyhtiö.

Xpedition on saanut edun olla mukana yrityksen uutiskirjetuotannon käynnistämisessä ja lehdistötiedotteiden laatimisessa. Lisäksi yritykset tarjoavat yhteistyössä suomenkielisiä chattibotteja kampanjan oheen tai jopa täysin itsenäisinä markkinointiratkaisuina.

Tulostinmusteiden verkkokauppa

Helsingin Mustepalvelu on toiminut vuodesta 2010 Helsingin Itäkeskuksessa ja on saavuttanut laajan ja lojaalin asiakaskunnan tinkimättömän hyvällä palvelulla ja markkinoiden parhailla tarvikemusteilla. Vuonna 2019 tuli aika siirtää myynti myös verkkoon, ja kumppaniksi verkkokaupparatkaisun ja digitaalisen markkinoinnin toteuttajaksi valittiin Xpedition.

sahkopyoraleasing.com - sähköpyörä leasing - Xpedition Productions referenssi

Helkaman sähköpyöräleasing

Finnish Electric Bike Factory on Helkaman sähköpyörien leasingkumppani. Yritys tarjoaa Helkaman sähköpyörämerkkejä (Helkama, Jopo ja Merida) leasingsopimuksella erityisesti yrityksille työsuhdepyöriksi. Xpedition on toteuttanut sahkopyoraleasing.com -brändin suunnittelun, verkkosivuston toteutuksen ja vastaa suurelta osin näkyvyydestä Googlessa ja sosiaalisessa mediassa.

Suomen kattavin hyvinvointivalmennuksien verkkokirjasto

MTV:n Mitä tänään syötäisiin (MTS) -ohjelmasta tutun Alex Nurmen ideoima ja luotsaama palvelu on hyvinvoinnin Netflix. Monet julkisuudesta tutut ammattilaiset, kuten supernanny Pia Penttala ja ravintovalmentaja Teresa Välimäki, ovat koostaneet kurssimuotoisia videosarjoja hyvinvoinnin tueksi elämän eri alueilla.

Xpedition vastasi palvelun teknisestä toteutuksesta ja alustan valinnasta ja ylläpidosta, tietyistä digitaalisen markkinoinnin palveluista sekä valituista promovideoiden valmistuksesta. 

Stream kokkikoulut yrityksille
ja ryhmille

Järjestä yritykselle tai juhlaporukalle unohtumaton elämys huippukokin opastuksessa. Vappu Pimiä, Harri Syrjänen, Teresa Välimäki, Alex Nurmi vai Michelin-tähdellä palkitun ravintola Inarin perustaja Kim Mikkola? Valitse huippukokki ja valmistautukaa kokkauselämykseen kotona tai yrityksen keittiössä.

Xpedition toteutti kokkikoulu.fi -sivuston ja digitaalisen markkinoinnin kampanjan, mukaan lukien promo- ja mainosvideot.

Studio Myline - asiakasreferenssi (Xpedition Productions)

Oululainen kauneussalonki tarvitsi uudet nettisivut

Studio Myline on palvellut asiakkaitaan lähellä Oulun keskustaa jo vuodesta 2005 alkaen. Yrityksen verkkosivut kaipasivat uudistusta ja samalla oli tarve kehittää näkyvyyttä Google My Business -listauksessa sekä Googlen maksettujen mainosten puolella.

Xpedition toteutti mittavan sivustouudistuksen vuoden 2019 alussa ja rakensi toimivan Google Ads -kampanjan tuomaan uusia asiakkaita. 

Helin Hoitohuone - asiakasreferenssi (Xpedition Productions)

Verkkosivut ja Google-mainontaa espoolaiselle vyöhyketerapeutille

Heli Ahlsten, espoolainen diplomitunnevyöhyketerapeutti (TVT®) ja DONAn sertifioima Doula (synnytysavustaja), tarvitsi yritykselleen verkkosivut. Helin visio sivustosta toteutettiin yhdessä Xpeditionin kanssa.

Sivustolle on myös tehty hakukoneoptimointia ja hakukonemainontaa, joiden kautta Heli saa jo merkittävän osan uusista asiakkaistaan.