Yrityksen Premium Kotisivut

MIKSI?
Kotisivut ovat yrityksen tärkein yksittäinen markkinointimateriaali. Muu markkinointi keskittyy usein tuomaan potentiaalisia asiakkaita yrityksen sivustolle.

MITÄ VAATII?
Selkeä suunnitelma sivuston kohdeyleisöstä, laajuudesta ja konversiopoluista. Jos käytetään julkaisujärjestelmää, valitaan riittävän suosittu ratkaisu, jolle on saatavissa laajasti tukea ja osaamista.

Kaikki mitä kotisivuilta tarvitset nyt ja tulevaisuudessa

Responsiivinen ulkoasu

Premium WordPress Kotisivut rakennetaan huippumodernille ulkoasumallille (esimerkissä Neve), jotka näkyvät yhtä hyvin kaiken kokoisilla ruuduilla.

Useat sivustot saavat jo puolet kaikesta liikenteestään mobiililaitteilta. Responsiivisuus ja sivuston keveys ovat avaintekijöitä onnistumisen kannalta.

Helppo päivittää itse

Premium WordPress Kotisivut rakennetaan julkaisujärjestelmälle, jonka kautta sisällön päivittäminen onnistuu helposti. Annamme perehdytyksen päivitystyökaluun.

Useimmissa projekteissa käytämme huippusuosittua Elementor -editoria, jossa sisältöpalikoita voi vetää paikalleen visuaalisessa näkymässä, ja tekstejä muokata tavallisessa tekstieditorissa.

Yrityksen verkkosivut - WordPress Neve teema - Xpedition Productions
Yrityksen verkkosivut - SEO hakukoneoptimoitu

Optimoitu hakukoneille

Premium WordPress Kotisivut optimoidaan hakukoneille usealla tavalla.

  1. Kevyt, selkeä rakenne sisäisellä linkityksellä on hakukoneiden mieleen
  2. Teemme kaikille uusille sivustoille käyttöönotto-optimoinnin
  3. Annamme työkalut tehdä optimointia itse (tai voit tilata säännöllistä optimointia meiltä edullisesti)

Verkkokauppavalmius (Woocommerce)

Premium WordPress kotisivuille voidaan liittää maailman ehkä suosituin verkkokaupparatkaisu, Woocommerce. Woocommercesta tekee suositun sen avoimuus – verkkokaupan voi asentaa minkä tahansa WordPress -sivuston yhteyteen, ja Woocommerce on itsessään täysin ilmainen. Laajasti käytettynä sille on myös saatavissa valtavasti lisäosia ja osaamista.

Asiakasreferenssejä: yrityksen verkkosivut

Pyydä tarjous

Tarjous ei sido mihinkään – mutta lupaamme, että sitä on vaikea ohittaa!