Siirry suoraan sisältöön

Kotisivut yritykselle

MIKSI?
Kotisivut ovat yrityksen tärkein yksittäinen markkinointimateriaali. Muu markkinointi keskittyy usein tuomaan potentiaalisia asiakkaita yrityksen sivustolle.

MITÄ VAATII?
Selkeä suunnitelma sivuston kohdeyleisöstä, sisällöstä ja tavoitteista. Yleensä järkevin toteuttaa suositulla julkaisujärjestelmällä, kuten WordPressillä, jolle on saatavissa monipuolisesti valmiita laajennuksia ja teknistä tukea.

MITÄ MAKSAA?
Kotisivupakettimme hinnat ovat alkaen 1500€ riippuen sivuston laajuudesta ja ominaisuuksista. Mukaan kuuluu aina hakukoneoptimointi, käyttöönottotuki sekä vuoden ilmainen ylläpito huippunopeilla Premium -palvelimillamme. 

Kaikki mitä kotisivuilta tarvitset nyt ja tulevaisuudessa

Responsiivinen ulkoasu

Rakennamme WordPress Kotisivut modernille ulkoasumallille, joka toimii yhtä hyvin kaiken kokoisilla ruuduilla.

Useat sivustot saavat jo yli puolet liikenteestään mobiililaitteilta. Responsiivisuus (automaattinen mukautuminen eri kokoisille näytöille ja laitteille) ja sivuston keveys ovat avaintekijöitä onnistumisen kannalta.

Helppo päivittää itse

WordPress kotisivut rakennetaan julkaisujärjestelmälle, jonka kautta sisällön päivittäminen onnistuu helposti. Annamme perehdytyksen päivitystyökaluun.

Useimmissa projekteissa käytämme huippusuosittua Elementor -editoria, jossa sisältöpalikoita voi vetää paikalleen visuaalisessa näkymässä, ja tekstejä muokata tavallisessa tekstieditorissa. Tällöin pakettiin kuuluu veloituksetta Elementor Pro -lisenssi (arvo 49 € / vuosi).

Responsiiviset kotisivut yritykselle | Xpedition Productions
Hakukoneoptimoidut SEO verkkosivut kotisivut

Optimoitu hakukoneille

WordPress Kotisivut optimoidaan hakukoneille usealla tavalla.

  1. Kevyt, selkeä rakenne sisäisellä linkityksellä on hakukoneiden mieleen
  2. Teemme kaikille uusille sivustoille käyttöönotto-optimoinnin
  3. Annamme työkalut tehdä optimointia itse (tai voit tilata säännöllistä optimointia meiltä edullisesti)

Verkkokauppavalmius (Woocommerce)

WordPress kotisivuille voidaan liittää maailman ehkä suosituin verkkokaupparatkaisu, Woocommerce. Woocommercesta tekee suositun sen avoimuus – verkkokaupan voi asentaa minkä tahansa WordPress -sivuston yhteyteen, ja Woocommerce on itsessään täysin ilmainen. Laajasti käytettynä sille on myös saatavissa valtavasti ilmaisia ja maksullisia lisäosia sekä teknistä dokumentaatiota ja neuvoja.

Asiakasreferenssejä: yrityksen verkkosivut

Pyydä tarjous

Tarjous ei sido mihinkään – mutta lupaamme, että sitä on vaikea ohittaa!