Siirry suoraan sisältöön

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa Ekman Expedition Productions (Xpedition Productions) ja asiakkaan välillä. Toimitusehdot on tarkistettu 1.1.2023

1. Palveluiden määritelmä

Palvelumme sisältävät tarjouksessa (erillinen kirjallinen tarjous tai esimerkiksi sähköposti) kuvaillut työtehtävät. Määrittelemme ’työn valmistumisen’ seuraavasti: olemme toteuttaneet tarjotun työn sen mukaisesti, kuin se on järkevästi mahdollista toteuttaa. Lopputulokseen voivat vaikuttaa ulkoiset, meistä riippumattomat tekijät tai esimerkiksi asiakkaan toiminta, taloudelliset vaikeudet, maksuongelmat tai tekniset ongelmat tai puutteet asiakkaan palveluissa tai kolmannen osapuolen palveluissa. 

2. Vastuun rajoitus

Vastuumme rajoittuu tarjottujen palveluiden kustannuksiin kuluvalta laskutuskaudelta. Emme ole vastuussa lisäkuluista, kuten asiakkaan mainoskuluista.

3. Maksuehdot

Maksuehtomme ovat seuraavat: 14 päivää netto laskun päivämäärästä.

4. Riitojen ratkaiseminen

Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti sovittelumenettelyn kautta ennen oikeustoimia.

5. Tulostakuu

Vaikka tarjoamme palveluitamme parhaan kykymme mukaan, emme voi taata tiettyjä tuloksia, kuten myynnin lisääntymistä tai asiakasvuorovaikutusta.

6. Asiakkaan vastuut

Asiakkaan vastuulla on toimittaa tarvittavat tiedot ja palaute ajoissa. Asiakkaan laiminlyönnit voivat vaikuttaa projektin lopputulokseen ja aikatauluun.

7. Sopimuksen päättyminen

Kumpikin osapuoli voi purkaa sopimuksen kuluvan laskutuskauden loppuun, kuitenkin vähintään 14 päivää ennen laskutuskauden loppua.

8. Tekijänoikeudet

Luodun teoksen tai palvelun tekijänoikeudet kuuluvat lähtökohtaisesti Xpedition Productions haltuun. Sopimuksen mukaan ne voidaan siirtää asiakkaalle, kun lasku työstä on kokonaan maksettu eikä sitä ole riitautettu. Jos asiakas myöhemmin riitauttaa laskun, tekijänoikeudet siirtyvät takaisin Xpedition Productionille siinä tapauksessa, että tekijänoikeudet ovat aikaisemmin siirtyneet asiakkaalle.

9. Sopimuksen muuttaminen

Sopimusta voidaan muuttaa vain molempien osapuolten kirjallisella suostumuksella.

10. Sovellettava laki

Sopimusta koskevat riidat ratkaistaan Suomen lain mukaisesti.