Siirry suoraan sisältöön

Hakukoneoptimointi

MIKSI?
Googlessa hakuja tehdessä harvoin selataan ensimmäistä tulossivua pidemmälle. Jos et pääse yrityksellesi keskeisillä hakusanoilla ensimmäiselle tulossivulle, saat vain rippeet hakukoneen kautta tulevasta ilmaisesta kävijävirrasta.  

MITÄ VAATII?
Hakukoneoptimointiin kuuluu kolme keskeistä aluetta: 1) sivuston tekninen hakukoneoptimointi, 2) sivuston sisällöllinen optimointi ja 3) ulkoisten linkkien rakentaminen/hankkiminen. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta.

Fiksua optimointia tulos edellä

SEO hakukoneoptimointi

Tekoäly apuna, ihminen puikoissa

Käytämme uusinta tekoälypohjaista tekniikkaa asiantuntijan apuna arvioimaan ja suosittelemaan jokaisen yrityksen kohdalla tehokkaimman optimointistrategian, jolla tähdätään näkyvyyden nopeaan lisäämiseen Googlessa ja muissa hakukoneissa. 

Usein näkyvyyden lisäämiseen tarvitaan siäsällöntuotantoa, joka toteutetaan yhteistyössä oman yrityksenne asiantuntijoiden kanssa.

Mitä hakukoneoptimointi maksaa? Onko takuuta?

Veloitamme hakukoneoptimoinnista saman edullisen tuntihinnan kuin muistakin palveluistamme. Sovimme kuukausikohtaisen työmäärän verkkosivuston koon, budjettinne ja tulosten kiireellisyyden mukaan.

Uskomme niin vahvasti tekemiseemme, ettemme sido asiakkaitamme pitkiin sopimuksiin. Optimointipalvelu veloitetaan kuukausittain sopimuksen mukaisessa laajuudessa, ja sopimuksessa ei ole irtisanomisaikaa.

Google Ads - Adwords - Google-mainonta
9 prosenttia sivustoista vie kaiken hakukoneliikenteen

Kuulutko 9 prosenttiin?

91% maailman verkkosivuista ei saa yhtään liikennettä Googlen kautta. Yrityksen näkyvyyden varmistamiseksi onkin tärkeää varmistaa, että hakukoneoptimointi on tehty sekä teknisesti mutta erityisesti sisällön puolesta – potentiaalisia asiakkaita kiinnostavaa sisältöä täytyy olla tarpeeksi ja hakukoneiden täytyy pystyä löytämään se ongelmitta.

Hakukoneoptimointi kuuluu oletuksena mukaan kaikkiin täyden palvelun Premium -sivustopaketteihimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miksi valita meidät Google hakukoneoptimoinnin kumppaniksi

  • Olemme olleet tekemässä Google-hakukoneoptimointia jo 15 vuotta, ja tiedämme miten saat painettua parhaat tulokset halutulla budjetilla.
  • Olemme optimoineet sekä pieniä sivustoja, että suurempia verkkokauppoja eri toimialoilla.
  • Palvelemme aina henkilökohtaisesti ja optimoimme kampanjoita säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
  • Mittaamme tuloksia tarkasti ja raportoimme ne asiakkaillemme täysin läpinäkyvästi.
  • Luotamme palvelumme laatuun ja siksi emme sido asiakkaitamme pitkiin sopimuksiin.

Pyydä tarjous hakukoneoptimoinnista

Emme sido sinua pitkiin sopimuksiin – tulokset alkavat näkyä jo ensimmäisen kuukauden kuluessa

Asiakasreferenssejä: hakukoneoptimointi