Siirry suoraan sisältöön

Mainosta Googlessa

MIKSI?
Google-hakukone on Suomen tehokkain mainoskanava.

Google Ads mahdollistaa mainostamisen myös Suomen suosituimmissa verkkopalveluissa, esimerkiksi Youtubessa, Gmailissa, Iltalehdessä ja MTV Uutisissa.

MITÄ VAATII?
Google-mainostilin, kampanjoiden rakentamisen, analytiikan asennuksen sekä tarpeen mukaan esimerkiksi verkkokauppojen tuotesyötteet. Avainasemassa on tulosten jatkuva seuranta ja mainostilin optimointi.

MITÄ MAKSAA?
Google-mainonnan budjetti kannattaa suhteuttaa yrityksen liikevaihtoon ja kasvumahdollisuuksiin. Tyypillinen mainosbudjetti on 3-5% liikevaihdosta. Budjettia voi koska tahansa nostaa tai laskea.

Sinun palveluasi tai tuotettasi haetaan Googlesta juuri nyt - varmista, että asiakas löytää sinun luoksesi

Google Ads - Adwords - Google-mainonta

Mainosta hakukoneessa ja suosituilla sivustoilla

Google Ads hakukonemainonta varmistaa, että asiakkaasi löytävät sinut kun he tekevät hakuja Googlessa. Kun yrityksesi näkyy hakutulosten kärkijoukossa, saat leijonanosan tarjolla olevasta liikenteestä. 

Google Adsin kautta mainoksia voi hakukoneen lisäksi näyttää Youtubessa, Gmailissa, Google Discoveryssa eli henkilökohtaisessa uutissyötteessä (Android puhelimella vedä oikealle aloitusvalikossa) ja lukemattomilla sivustoilla, jotka tekevät yhteistyötä Googlen kanssa – esimerkkeinä vaikka Iltalehti, Iltasanomat ja MTV Uutiset)

Miten aloitan Google-mainonnan?

Tarvitset mainostilin, johon luodaan kampanjat, mainosryhmät, mainokset, avainsanalistat, kohdeyleisöt, mainoslaajennukset, konversiotavoitteet ja mahdollisesti verkkokaupan tuotesyöte.

Vaikka Google-mainontaa voi tehdä vaikka vain tunnin kerrallaan, tilin tehokkuus kasvaa sitä mukaa kun kerätyn tehokkuusdatan avulla kampanjoita optimoidaan. Google palkitsee hyvin rakennetut ja optimoidut tilit alentamalla klikkausten hintaa ja parantamalla mainoksen näkyvyyttä.

Yleensä rakennamme asiakkaillemme peruskampanjat, jotka pyörivät melkein vuoden ympäri, ja tämän lisäksi esimerkiksi kausituotteille tai vaikkapa uudelle mallistolle voidaan luoda omat kampanjat, joita pyöritetään rajallisen ajan.

google ads aloitus | xpedition productions
Woman standing in cafe with open sign

Google mainonnalla lisäät myös puhelinsoittojen ja käyntien määrää yrityksessäsi

Google mainonnalla voit myös lisätä sisään tulevien puheluiden määrää. Mainoksiin voidaan liittää puhelinnumero, ja mobiililaitteilla näytettävissä mainoksissa voidaan klikkaus ohjata suoraan soittamaan yrityksenne numeroon.

Google Maps toiminnon avulla ihmisiä voidaan ohjata yrityksesi fyysiseen sijaintiin. Haku voidaan kohdistaa vain yrityksenne osoitteen lähellä tehtäviin hakuihin, jolloin mainos johtaa entistä todennäköisemmin käyntiin yrityksessänne. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ravintoloille, kampaamoille, kukkakaupoille ja muille fyysisestä sijainnista riippuvaisille yrityksille.

Saanko verkkokaupan tuotteeni näkymään hakutulosten yläpuolelle / viereen?

Googlen Shopping- tai Ostokset-mainokset näyttävät verkkokauppasi tuotteita hakutulossivun ylälaidassa tai oikeassa laidassa. Tähän mainosmuotoon kuuluu tuotteen kuvan ja nimen lisäksi tuotteen hinta, yrityksen nimi sekä esimerkiksi tähtiarvostelu jos se on saatavilla.

Shopping-mainokset toteutetaan tuotesyötteellä Kauppiaskeskuksen kautta. Tuotesyötteen luominen on kohtuullisen tekninen toimenpide, mutta onnistuu kustannustehokkaasti suosituimpien verkkokauppa-alustojen kanssa (esimerkiksi Shopify ja Woocommerce sekä suomalanen MyCashflow).

google shopping mainokset - xpedition productions

Voimmeko toteuttaa Google-mainonnan yrityksellenne?

 • Olemme tehneet Google-mainontaa ja vuodesta 2007 ja tiedämme, mikä toimii ja miten mainosbudjetista saadaan paras teho irti
 • Rakennamme tarpeen mukaan sekä perinteiset tekstipohjaiset mainokset, että visuaaliset kuva- ja videomainokset
 • Olemme tuottaneet jo 5 miljoonaa potentiaalista liidiä asiakkaillemme – haluatteko osan seuraavasta 5 miljoonasta?
 • Mittaamme tuloksia tarkasti ja raportoimme ne asiakkaillemme täysin läpinäkyvästi
 • Emme sido asiakkaitamme vuosisopimuksiin

Google Ads -mainonta

Verkkosivusto

Verkkokauppa


 • Hinta alk. 300 € / kuukausi (sisältää mediabudjetin)

  👍 Parhaiten toimivat kampanjamuodot

  👍 Jatkuva mainostilin optimointi

  👍 Säännöllinen tulosten raportointi

  👍 Tarvittavat tekniset asennukset


 • Hinta alk. 450 € / kuukausi (sisältää mediabudjetin)

  👍 Parhaiten toimivat kampanjamuodot

  👍 Jatkuva mainostilin optimointi

  👍 Säännöllinen tulosten raportointi

  👍 Tarvittavat tekniset asennukset

Asiakkaitamme | Google Ads

Pyydä meiltä tarjous

Laitamme Google-mainonnan kuntoon ja takomaan tulosta – nopeasti!