Mainosta Googlessa

MIKSI?
Kun joku tekee tuote- tai palveluhaun Googlessa, hän on hyvin todennäköisesti ostoaikeissa. Suomessa Google-mainostaminen on paras keino tavoittaa ostavat asiakkaat juuri oikealla hetkellä.  

MITÄ VAATII?
Google-mainostilin. Tilin avaaminen on ilmaista, ja mainostamisen aloittaminen on melko vaivatonta kenelle tahansa. Asiantuntijan avulla Google-mainoksista saa kuitenkin yleensä parempia tuloksia. Lisäksi jotkin ominaisuudet, kuten kauppamainokset, vaativat syvempää teknistä osaamista.

Sinun palveluasi tai tuotettasi haetaan Googlesta juuri nyt - varmista että asiakas löytää sinun luoksesi

Google Ads - Suomen tehokkainta mainontaa

Suomen tehokkainta mainontaa

Google Ads hakukonemainonta varmistaa, että asiakkaasi löytävät sinut kun he tekevät hakuja Googlessa. Kun yrityksesi näkyy hakutulosten kärkijoukossa, saat leijonanosan tarjolla olevasta liikenteestä. 

Varmista että yrityksenne löytyy ensimmäisten tulosten joukossa. Aloita Google-mainostaminen heti – ota yhteyttä ja saamme ensimmäisen kampanjasi käyntiin viikon sisällä.

Mitä Googlessa mainostaminen maksaa?

Maksat vain, kun käyttäjät aktivoituvat eli esimerkiksi klikkaavat mainostasi käydäkseen sivustollasi tai soittaakseen yritykseesi. Tämä niin sanottu mediabudjetti maksetaan suoraan Googlelle. Tämän lisäksi mainostoimisto veloittaa kampanjoiden rakentamisesta ja tulosten optimoimisesta.

Googlen hakukonemainonnasta saa parhaat tulokset irti ajan kanssa, koska kampanjoita optimoidaan jatkuvasti. Siksi haluamme pitkän yhteistyön kanssanne ja hinnoittelemme palvelumme reilusti ja läpinäkyvästi

Google Ads - Adwords - Google-mainonta
Google mainonta Adsilla ja Adwordsilla - Xpedition Productions

Google mainonnalla lisäät myös puhelinsoittojen ja käyntien määrää yrityksessäsi

Google mainonnalla voit myös lisätä sisään tulevien puheluiden määrää. Mainoksiin voidaan liittää puhelinnumero, ja mobiililaitteilla näytettävissä mainoksissa voidaan klikkaus ohjata suoraan soittamaan yrityksenne numeroon.

Google Maps toiminnon avulla ihmisiä voidaan ohjata yrityksesi fyysiseen sijaintiin. Haku voidaan kohdistaa vain yrityksenne osoitteen lähellä tehtäviin hakuihin, jolloin mainos johtaa entistä todennäköisemmin käyntiin yrityksessänne. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ravintoloille, kampaamoille, kukkakaupoille ja muille fyysisestä sijainnista riippuvaisille yrityksille.

Miksi valita meidät Google hakukonemainonnan kumppaniksi

Miljardi mainosnäyttöä ja 5 miljoonaa potentiaalista liidiä asiakkaillemme (and counting..)

  • Olemme olleet tekemässä Google-mainontaa jo 15 vuotta, ja tiedämme miten saat painettua parhaat tulokset halutulla budjetilla.
  • Olemme hallinnoineet sekä pieniä että suurempia mainostilejä – mediabudjetit 200 eurosta 20,000 euroon kuukaudessa.
  • Palvelemme aina henkilökohtaisesti ja optimoimme kampanjoita säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi
  • Olemme tuottaneet miljardi mainosnäyttöä ja 5 miljoonaa potentiaalista liidiä asiakkaillemme
  • Googlen sertifioimat hakukonemainonnan asiantuntijat
  • Mittaamme tuloksia tarkasti ja raportoimme ne asiakkaillemme täysin läpinäkyvästi
  • Luotamme palvelumme laatuun ja siksi emme sido asiakkaitamme pitkiin sopimuksiin

Pyydä meiltä tarjous

Laitamme Google-mainonnan kuntoon ja takomaan tulosta – nopeasti!

Asiakasreferenssejä: Google Ads