Siirry suoraan sisältöön

REFERENSSI:

Helsingin Mustepalvelu

Helsingin Mustepalvelu on tulostimien kasettien ja patruunoiden myyntiin erikoistunut kotimainen yritys. Jukka Nikkilä luotsaa perheyritystä jo kymmenettä vuotta, ja on saavuttanut erittäin luotetun ja arvostetun toimittajan maineen asiakkaidensa keskuudessa. Yrityksen myymälä sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarve verkkokaupalle

Vaikka yrityksellä on kotisivut olleetkin jo alusta asti, halusi Jukka lisätä myyntiä netissä ja perustaa verkkokaupan. Eräs asiakas vinkkasi toisesta pienestä perheyrityksestä, joka toteuttaa verkkosivustoja ja verkkokauppoja, myös henkilökohtaisella palvelulla ja 100% asiakastyytyväisyyteen tähdäten. Ja niin vuoden 2020 alussa alkoi projekti tarvikemusteiden myymiseksi omassa verkkokaupassa, teknisenä toteuttajana Xpedition Productions.

Verkkokauppa-alustaksi valittiin Woocommerce, koska 1) se on yksi suosituimmista ja sitä myöten parhaiten tuetuista verkkokauppaohjelmistoista, 2) se perustuu ilmaisen lähdekoodiin eikä ole riippuvainen yhdestä toimittajasta ja 3) sen päälle voidaan rakentaa merkittävästi kustomoitu verkkokauppa. Viimeinen seikka on tärkeä, koska mustekasettien myynnissä potentiaaliset asiakkaat etsivät musteita eri tavoilla: kasettien koodeilla sekä tulostimien merkeillä, malleilla ja koodeilla.

Onnistunut lanseeraus

Uusi tulostinmusteiden verkkokauppa saatiin julkaistua 4 viikon kuluttua ensimmäisistä hahmotelmista, ja vaikka hienosäätöä on sen jälkeen tehty, on peruskokonaisuus toiminut moitteetta. Jukka kertoo asiakkaiden olleen tyytyväisiä uuteen verkkokauppaan: ”Kaikki ovat kehuneet uutta verkkokauppaa, ja sanoneet, että toimii todella hyvin. Villen (Xpeditions Productions toinen omistaja) kanssa on saatu nopeasti selvitettyä ongelmatilanteet, yleensä saman päivän aikana. Olen myös saanut koulutuksen verkkokaupan käyttöön, niin että pystyn itse lisäämään ja muokkaamaan tuotteita ja hintoja tarpeen mukaan.

"Kaikki ovat kehuneet uutta verkkokauppaa"

Jukka Nikkilä, Helsingin Mustepalvelu Tweet
Jukka Nikkilä

Ville kehuu yhteistyötä Helsingin Mustepalvelun kanssa: ”Jukka on ollut oikea unelma-asiakas: yrittäjähenkinen kaveri, jolla on selkeä visio mitä haluaa saavuttaa, ja rohkeutta lähteä sitä tekemään. On ollut suuri etu saada olla yhteistyökumppanina toteuttamassa hänen visiotaan verkkokaupan osalta, ja nostamassa yritystä kansalliseksi toimijaksi. Ja tämä on varmasti vasta alkua!

Yhteistyö tiivistyy

Yhteistyö on laajentunut käsittämään myös digimarkkinoinnin. Xpedition Productions toteuttaa Helsingin Mustepalvelulle sähköposti– ja Google-mainontaa, jotka ovat tuoneet selkeästi parhaat tulokset kassavirran muodossa. Yhteistyötä on tarkoitus edelleen laajentaa myynnin kasvaessa.

Musteet lopussa?

Tarvitsetko edullisia tarvikemusteita 100% takuulla, henkilökohtaisella palvelulla ja nopealla toimituksella? Siirry osoitteeseen www.mustepalvelu.fi nauttimaan loistavasta palvelusta!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisää referenssejä

Helin Hoitohuone - referenssi | Xpedition Productions

Helin Hoitohuone

Verkkosivut ja Google-mainontaa espoolaiselle vyöhyketerapeutille Heli Ahlsten, espoolainen diplomitunnevyöhyketerapeutti (TVT®) ja DONAn sertifioima Doula (synnytysavustaja), tarvitsi yritykselleen verkkosivut. Helin visio sivustosta toteutettiin

Kokkikoulu - referenssi | Xpedition Productions

Kokkikoulu

Stream-kokkikoulut yrityksille ja ryhmille MTV:n Mitä tänään syötäisiin (MTS) -ohjelmasta tutun Alex Nurmen ideoima ja luotsaama palvelu on hyvinvoinnin Netflix. Monet julkisuudesta

rawinto.tv - referenssi | Xpedition Productions

Rawinto.TV

Suomen kattavin hyvinvointivalmennuksien verkkokirjasto MTV:n Mitä tänään syötäisiin (MTS) -ohjelmasta tutun Alex Nurmen ideoima ja luotsaama palvelu on hyvinvoinnin Netflix. Monet julkisuudesta