Siirry suoraan sisältöön

Miten rakentaa oma “Netflix”, jäsenyyteen perustuva videopalvelu – täydellinen opas vuodelle 2022

rakenna oma netflix | Xpedition Productions

Jos tuotat videoita, jäsenyyteen perustuvat sivustot ovat avain tuottojen maksimointiin ja asiakkaiden pitämiseen vuonna 2022 . 

Jos harkitset jo oman videopalvelun perustamista, olet oikealla tiellä. 

Mutta mistä aloittaa? 

Alku voi olla melko haastavaa – oikean videoalustan löytäminen, tekninen suunnittelu, sisällön luominen oikeaan muotoon, toimiva hinnoittelu… olemme luoneet tämän oppaan, joka auttaa sinua käynnistämään menestyksekkään videojäsenyyssivuston. Käsittelemme seuraavia asioita:

 • MIkä on jäsenyyssivusto?
 • Miksi videojäsenyyssivustot (=videopalvelut) ovat niin suosittuja?
 • Kuinka rakennat omat videojäsenyyssivuston?

Esittelemämme kaava on toiminut jo 25,000+ sivuston kanssa, joten voimme luottavaisesti sanoa, että se toimii myös sinun tapauksessasi!

Oletko valmis? Lähdetään siis liikkeelle…

Mikä on jäsenyyssivusto?

Jäsensivustot tarjoavat yksinoikeuden sisältöön, ja ne voivat olla turvallinen paikka verkkoyhteisön kasvattamiseen. Jäsenet (tai tilaajat) maksavat pääsystä tähän suljettuun sisältöön toistuvasti, yleensä kuukausittain tai vuosittain. 

On olemassa muutamia erilaisia jäsenyysmalleja, mutta kannattavin jäsenyyssivustotyyppi on tilausvideopalvelu (subscription video on demand, SVOD). 

Video on demand (VOD) on mikä tahansa verkkovideo, joka on toistettavissa milloin tahansa. Tilauspalvelu tarkoittaa vain sitä, että veloitat jäseniltäsi toistuvan maksun maksullisen sisällön käyttämisestä. 

Kyseessä on Netflixin kaltainen suoratoistopalvelu…

…mutta omaa premium-sisältöäsi varten! Jos luot videosisältöä, jota haluat myydä, voit perustaa oman videojäsenyyssivuston ja ansaita rahaa yksinoikeudella tuottamallasi sisällöllä.

Joitakin suosituimpia aiheita menestyksekkäille jäsensivustoille ovat:

 • Verkkokurssit 
 • Terveys ja kuntoilu 
 • Viihde 
 • Jooga ja elämäntapa 
 • Taide ja käsityöt 
 • Lasten sisältö

Mahdolliset yhdistelmät ja variaatiot ovat rajattomat! Jos sinulla on videosisältöä ja rajattu yleisö, voit ehdottomasti hyötyä jäsenyyssivustosta. Tässä on muutamia syitä, miksi…

Syitä, miksi sinulla pitäisi olla videopalvelu

Jos harkitset videopalvelun luomista yrityksellesi – hyvä ajatus! Olet ehdottomasti oikealla tiellä kohti menestystä. 

Videojäsenyyssivustot ovat yksi parhaista mahdollisista vaihtoehdoista vakaan ja ennustettavan tulovirran rakentamiseen.

Miksi näin on?

Tilausliiketoimintamalli on suosittu sekä kuluttajien että sisällöntuottajien keskuudessa. 

Kuluttajapuolella ihmiset haluavat maksaa sisällöstä, koska:

 1. Kätevyys: ihmiset maksavat mielellään yhdestä palvelusta, josta he tietävät löytävänsä rakastamansa sisällön, sen sijaan, että joutuisivat taistelemaan satojen sisältöjen läpi uutisvirrassaan. 
 2. Tuttu juttu: tilauspalveluista on tullut uusi normaali. Tutkimusten mukaan 59 prosentilla kuluttajista on ollut verkkotilauspalvelu, ja 46 prosenttia kuluttajista on tilannut videon suoratoistopalvelun. 
 3. Pidetään arvokkaampana: tutkimusten mukaan ihmiset, jotka maksavat palvelusta usein pienempiä summia, ovat todennäköisemmin sitoutuneet palveluun myös tulevaisuudessa. 
 4. Tukevat suosikkiyhteisöjään: Ihmiset tukevat mielellään suosikkisisältönsä tekijöitä ja maksavat huomattavia summia auttaakseen heitä jatkamaan luomistyötä. 
 5. Mainokseton: Ihmiset haluavat saumattoman kokemuksen suosikkisisällön katsomisesta, eli he haluavat sen ilman mainoksia.

Itse asiassa alan raporttien mukaan katsojat viettävät 65 prosenttia ajastaan kotona katsellen SVOD-palveluja. Tämä koskee muitakin kuin vain suuria viihdealustoja, kuten Netflixiä ja Disney+:aa. 

Videoyrittäjät hyötyvät maksullisesta jäsenyydestä seuraavilla tavoilla.:

 1. Ennakoitavissa oleva tulovirta: näin ymmärrät paremmin yrityksesi taloudellisen tilanteen ja tiedät, mihin tulot kannattaa sijoittaa uudelleen. 
 2. Helpommin lähestyttävä hinnoittelu: voit veloittaa alhaisemmat ennakkomaksut, koska maksuja suoritetaan useammin, mikä tekee hinnoittelusta vähemmän pelottavaa ja voi lisätä myyntiä. 
 3. Pidempi asiakkaan elinikäinen arvo (LTV): tilausliiketoimintamallin avulla voit pitää asiakkaat pidempään, mikä tarkoittaa, että he tuottavat yrityksellesi enemmän arvoa pidemmän ajanjakson aikana.
 4. Uskolliset asiakkaat: Koska sinulla on pitkäaikaisia asiakkaita, voit rakentaa vahvempia suhteita heihin ja luoda uskollisen ja sitoutuneen verkkoyhteisön. 
 5. Parempaa tietoa käyttäjistä: voit saada arvokasta tietoa suoraan yhteisöltäsi, joka auttaa sinua parantamaan jäsensivustoasi. 
 6. Lisääntynyt asiakaspysyvyys: Sisältöäsi ympäröivä yhteisö saa jäsenet pysymään sivustolla pidempään. Vielä parempaa on, että lisäämällä jatkuvasti lisäarvoa (esim. lisää premium-sisältöä) jäsensivustollesi voit pitää enemmän ihmisiä ja kasvattaa jäsenmäärän uusimista.

Vakuutuitko? Katsotaanpa, miten voit rakentaa oman videojäsenyyspalvelusi..

Kuinka luoda menestyvä tilausvideopalvelu

Nyt kun olemme perehtyneet jäsenyyssivustojen perusteisiin, kerromme vaiheittain, miten voit luoda oman tilausvideopalvelun.

 1. Tarkista, oletko valmis aloittamaan tilausvideopalvelun. 
 2. Valitse oikea alusta palvelulle. 
 3. Suunnittele videosisältö. 
 4. Yksilöi palvelusi ulkoasu. 
 5. Valitse ja ota käyttöön markkinointityökalut. 
 6. Valitse hinnoittelurakenne.
 7. Valinnainen: laajenna tarjontaasi jäsensovelluksella.

Vaihe 1: Tarkista, oletko valmis käynnistämään videojäsenyyssivustosi.

Ennen kuin investoit alustaan SVOD-sivuston käynnistämistä varten, sinun on varmistettava, että nämä neljä keskeistä osatekijää ovat kunnossa: 

 1. Sinulla on jo ensiluokkaista sisältöä: nämä voivat olla videoita, jotka olet suunnitellut, nauhoittanut, editoinut ja ladannut mihin tahansa verkkoon. 
 2. Sinulla on jo olemassa oleva yleisö: Yleisösi tai yhteisösi voi olla kuka tahansa, joka on suoraan yhteydessä olemassa olevaan sisältöösi. 
 3. Olemassa oleva yleisösi on sitoutunut: Sitoutunut yleisö on hyvä osoitus siitä, että yleisösi pitää brändistäsi ja luottaa siihen. 
 4. Olet valmis markkinoimaan videoitasi: Sinun on käytettävä sekä lyhyen että pitkän aikavälin markkinointistrategioita, jotka auttavat sinua saamaan uusia jäseniä videojäsenyyssivustollesi. 

Vaihe 2: Valitse sinulle sopiva sivuston rakentamismenetelmä 

Kun on kyse oman videojäsensivuston rakentamisesta, sinulla on 3 vaihtoehtoa: 

 • Vuokraa palvelu juuri tähän käyttöön rakennetulta alustalta (suositeltu ratkaisu). 
 • Palkkaa kehittäjä. 
 • Rakenna oma Tee-se-itse -jäsensivustosi. 

Seuraavassa kerromme, mitä kukin näistä vaihtoehdoista tarkoittaa käytännössä…

Vaihtoehto 1. Käytä videojäsenyysalustaa 

Uscreenin kaltainen jäsenyysalusta on kokonaisratkaisu, jonka avulla voit rakentaa jäsenyyssivuston kirjoittamatta riviäkään koodia. Hyvän alustan avulla voit:

 • Käyttää omaa verkkotunnustasi (esim. omabrandi.tv).
 • Käyttää vedä-ja-pudota tyylistä kätevää verkkosivuston rakentajaa.
 • Hyväksy verkkomaksuja sisäänrakennetulla maksuportaalilla (kuten Stripe tai Paypal). 
 • Tarjoa erilaisia jäsenyystasoja useilla hinnoitteluvaihtoehdoilla. 
 • Luo laskeutumissivuja sivustollesi (ja kampanjoille). 
 • Hallitse jäsentilauksia. 
 • Ota yhteyttä jäseniisi. 
 • Tarjoa lisäetuja, kuten digitaalisia latauksia, tekstityksiä ja mahdollisuutta lisätä videosisältöä täydentäviä resursseja, kuten e-kirjoja ja PDF-tiedostoja. 

Uscreenin tapauksessa kokenut tekninen tiimi tarjoaa palvelulle tuen 24/7, mikä tuo turvaa varsinkin, kun rakennat palvelua, josta asiakkaasi maksavat ja jonka he odottavat olevan aina saatavissa. 

Uscreen tarjoaa valmiit työkalut yhdessä paikassa, joiden avulla voit rakentaa palvelusi ulkoasun, luetteloida sisältösi ja luoda ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen – ja kaikki osaset toimivat yhteen saumattomasti.

Ja mikä parasta, Uscreenin avulla saat yleisösi täysin haltuusi. Alustamme antaa sisällöntuottajille mahdollisuuden lanseerata, kasvattaa ja pitää asiakkaansa – ja samalla pystyt seuraamaan tilaajamäärän kasvua ja vaihtuvuutta. 

Vaihtoehto 2. Palkkaa kehittäjä rakentamaan jäsenyyssivusto sinulle.

Jos sinulla on rahaa ja aikaa, voit palkata ammattimaisen kehittäjän rakentamaan jäsensivustosi! Varmista, että palkkaat kehittäjän, jolla on erityistä kokemusta videon suoratoistosivustojen rakentamisesta maksumuurien kanssa. 

Ja koska he rakentavat tuotteen tyhjästä, tämä voi olla kallis ja aikaa vievä projekti. Valmistaudu maksamaan 60-100 euroa tai enemmänkin tunnilta. Kehittäjiä voit löytää esimerkiksi UpWork– tai Freelancer-sivustoilta.

Vaihtoehto 3. Rakenna oma tee-se-itse videojäsenyyssivusto WordPressillä 

Jos sinulla on aikaa ja teknisiä taitoja, voit kokeilla rakentaa oman tee-se-itse videojäsenyysalustasi tyhjästä. 

Suosittelemme käyttämään WordPressiä jäsenyyssivuston luomiseen, koska sen käyttö on ilmaista, voit mukauttaa verkkosivustoasi, julkaista sisältöä ja asentaa (maksuttomia ja maksullisia) lisäosia tai liitännäisiä. 

Saadaksesi WordPress-jäsenyyssivustosi pystyyn ja toimimaan sinun on tutkittava WordPress-jäsenyysliitännäisiä, jäsenyysvaihtoehtoja, käytettävissä olevia ulkoasumalleja, SEO:ta ja verkkokauppatoimintoja maksumuurin toteuttamiseksi.

Vaihe 3: Suunnittele videosisältö 

Nyt kun tiedät, miten aiot rakentaa videojäsenyyssivustosi, on aika suunnitella sisältösi. 

Sinun on mietittävä, millaista sisältöä haluat sivustollesi. Tämä voi olla:

 • Uutta alkuperäistä sisältöä. 
 • Uudelleen käytettävää ilmaista sisältöä. 
 • Molempien yhdistelmää (suositeltavaa). 

Tähän valintaan ei ole tyhjentävää oikeaa tai väärää vastausta. 

Sinun on tarjottava maksaville tilaajille premium-sisältöä. Voit jopa lisätä premium-sisällön tarjontaasi suorilla lähetyksillä tai webinaareilla. Mutta sinulla on myös loistava tilaisuus kasvattaa palvelusi sisältöä kierrättämällä videoita, joita olet julkaissut IGTV:ssä ja YouTubessa.

Kannattaa myös miettiä, mitä lisämateriaaleja voit tarjota videoidesi täydennykseksi, esimerkiksi…

 • PDF-tiedostot, 
 • sähköiset e-kirjat, 
 • podcastit, 
 • kalenterit (esim. treenikalenteri), 
 • kurssisuunnitelmat ja -muistiinpanot sekä
 • kokeet ja tietovisat.

…mitkä tuovat lisäarvoa nykyisille ja uusille jäsenille. 

Jos et ole varma, kuinka paljon sisältöä tarvitset, alla oleva taulukko antaa hieman osviittaa siitä, kuinka paljon keskimäärin eri aihealueisiin suuntautuneilla pienehköillä videopalveluilla on sisältöä:

Älä huolehdi, jos sinulla on paljon vähemmän sisältöä juuri nyt! Pidä sitä tavoitteena, jota kohti voit työskennellä (ja jota voit ylläpitää) tulevina kuukausina..

Kun olet valmis, lataa videot ja järjestä sisältö yhtenäiseksi luetteloksi. Voit järjestää sen monin eri tavoin, kuten aiheen tai videon pituuden mukaan. 

Jos tarjoat useita jäsenyystasoja, kuten ilmaista, perus- ja premium-jäsenyyttä, voit myös järjestää jäsenyystason mukaan.

Vaihe 4: Tee sivustosi brändisi näköinen 

Nyt on aika tehdä videosivustosi yksilöllinen! 

Valitsemasi palvelualustan pitäisi antaa sinulle mahdollisuus mukauttaa oma verkkosivustosi brändisi näköiseksi. 

Jos käytät Uscreeniä, sinulla on useita mukautusvaihtoehtoja, joista voit valita. 

Suosituin työkalu on sisäänrakennettu, mukautettava sivujen rakentaja, jonka avulla voit rakentaa upeita etusivuja, verkkosivuja tai erillisiä markkinointisivuja. 

Voit valita minkä tahansa 19 ydinteemasta:

.. ja muokata sitten tiettyjä elementtejä – kuten lisätä kuvia, otsikoita, tekstiä ja brändimateriaalia – luodaksesi sivun, joka antaa brändisi ja tuotteidesi loistaa: Mikä parasta, voit tehdä tämän ilman koodaustaitoja! (Mutta sinulla on myös mahdollisuus muokata asioita HTML:llä / CSS:llä, jos haluat muokata sivua vielä enemmän.)

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on hyvä muistaa, on brändin johdonmukaisuus kaikissa verkkopalveluissasi. Sinun on otettava huomioon…

 • logot 
 • värit 
 • kuvat 
 • fontit

… joita käytät muilla alustoilla, kuten sosiaalisessa mediassa tai YouTubessa, ja varmista, että käytät kaikissa kanavissa yhteneväistä brändiä. Näin asiakkaasi tietävät olevansa oikeassa paikassa. 

Tämä vakuuttaa alitajuisesti verkkosivuston kävijälle, että hän on oikeassa paikassa ja että hän vierailee sellaisen tuotemerkin verkkosivustolla, jonka kanssa hän on jo ollut vuorovaikutuksessa ja johon hän luottaa. 

Jos tarvitset inspiraatiota, voit tutustua vaikka uscreenillä toteutettuihin videopalveluihin.

Vaihe 5: Ota käyttöön markkinointityökalut 

Kun sivustosi on toiminnassa, on aika ottaa käyttöön automatisoidut markkinointityökalut, joiden avulla tavoitat enemmän ihmisiä.

Kannattaa ottaa käyttöön ainakin nämä 3 markkinointityökalua heti aluksi: 

 1. Sähköpostilista: työkalu, jonka avulla voit kerätä potentiaalisten asiakkaiden sähköpostiosoitteita (esim. MailChimp
 2. Hylätyt ostoskorit: työkalu, joka ottaa automaattisesti yhteyttä ihmisiin, jotka poistuvat myyntiprosessista ennen ostoksen loppuun saattamista.

Näin voit alkaa rakentaa vankkaa pohjaa yrityksesi pitkän aikavälin markkinoinnille ja kotiuttaa potentiaalisesti ”menetetyt” tulot asiakkaista, jotka jättivät juuri ja juuri tilaamatta. 

Jos valitse Uscreenin palvelusi alustaksi, voit käyttää monipuolisesti markkinointityökaluja, jotka auttavat sinua löytämään, kasvattamaan ja säilyttämään asiakkaita. Nämä työkalut auttavat sinua myös: 

 • Tarkastelemaan analytiikkaa syvällisemmin. 
 • Luomaan kuponkeja/tarjouskoodeja. 
 • Tarjoamaan lahjakortteja ostettavaksi. 
 • Vähentämään vaihtuvuutta.

Ja jos sinulla on omia suosikkityökalujasi – kuten sähköpostimarkkinointiohjelmisto – voit käyttää API-integraatioita hyvin henkilökohtaisen käyttökokemuksen luomiseen. Jos haluat lisätietoja Uscreenin videomarkkinointityökaluista, katso tämä video: 

Vaihe 6: Valitse hinnoittelumalli 

Kun videotilauspalvelusi alkaa valmistua, haluat varmistaa, että:

 • Veloita sen verran kuin tarjoat arvoa ja
 • Annat jäsenillesi parasta mahdollista vastinetta rahalle.

Näin voit tehdä sen:

1. Valitse sopiva toistuvien maksujen malli 

Tarvitset aikarajat toistuville maksuille. On olemassa kolme yleistä rakennetta:

 • Kuukausimaksut: yleisin, koska se tarjoaa alhaisimman kynnyksen aloittaa tilaus. Kuukausihintasi on alhainen maksu, joka tuntuu edullisemmalta. 
 • Vuosittain: Tämä tarjoaa katsojille eniten arvoa, kun se jakautuu koko vuodelle, ja se tarjoaa alhaisemmat kuukausikustannukset. Näin saat myös yrityksellesi enemmän rahaa etukäteen. Yksi tapa tehdä lisämyyntiä on yrittää myydä vuositilausta kuukausimaksun valinneille asiakkaille.
 • Neljännesvuosittain: harvinaisempi, mutta silti tehokas. Tämä tarjoaa keskitason vaihtoehdon, ja se voi toimia hyvin toimialoilla, jotka toimivat kvartaalitaloudessa..

Voit myös tarjota useampaa kuin yhtä näistä. On tavallista, että videojäsenyyssivustot tarjoavat kuukausittaisen ja vuosittaisen vaihtoehdon.

2. Valitse jäsenyystasot

Tutustutaan seuraavaksi eri tasoihin. 

Niissä on kyse siitä, kuka pääsee käsiksi mihinkin sisältöön. Jos sisältökirjastoasi vertaisi piirakkaan, kuinka monella tavalla haluat jakaa sen?

 • Vain Premium: kaikki sisältösi on maksuportin takana. 
 • Ilmainen ja Premium: osa sisällöstä on kaikkien saatavilla ja osa sisällöstä on maksuportin takana. 
 • Ilmainen, Perus ja Premium: osa sisällöstä on kaikkien saatavilla, osa sisällöstä on maksuportin takana ja osa erityissisällöstä on toisen maksuportin takana.

Voit myös tarjota ilmaisen kokeilujäsenyyden. Tutkimusten mukaan voit saada jopa 52 % enemmän asiakkaita tarjoamalla lyhyen ilmaisen kokeilujakson sivustosi käyttämiseen. 

Tämä antaa potentiaalisille tilaajillesi mahdollisuuden voittaa omat ennakkoluulonsa. He voivat tutustua jäsensivustoosi, uppoutua palveluun ja päättää, sopiiko se heille..

3. Aseta hinnat

Uscreen -alustaa käyttävät tilausvideoita tarjoavat yritykset veloittavat kuukausittaisesta tilaushinnasta 7,99-9,99 euroa. Menestyneimmät sivustot  veloittavat kuitenkin 2 eurosta aina 50 euroon kuukaudessa – tämä on suuri vaihteluväli, joten sinulla on paljon liikkumavaraa.

Jokainen palvelu on tietysti erilainen. Tässä on 3 tekijää, jotka on otettava huomioon jäsenyyden hinnoittelussa.:

 1. Kuukausittainen tulotavoite: Kuinka paljon haluat ansaita kuukaudessa? 
 2. Olemassa olevat seuraajat: Kuinka suuri on nykyinen yleisösi? Tämä sisältää sosiaalisen median, YouTuben, sähköpostilistan ja muut mahdolliset kanavat.
 3. Konversioaste: Niiden ihmisten prosenttiosuus, jotka vierailevat verkkosivustollasi ja ostavat myymäsi tuotteen. Keskimäärin tämä vaihtelee 2 ja 5 %:n välillä.

Haluatko jättää matematiikan väliin? Tutustu uscreenin kuukausitilauslaskuriin.

Vaihe 7 (valinnainen): Laajenna tarjontaasi brändättyjen jäsensovellusten avulla

Suuri osa verkkovideon tulevaisuudesta on OTT-sovelluksia. Niiden avulla käyttäjät voivat katsoa suosikkisisältöään natiivisti millä tahansa laitteella. 

65 prosenttia videon suoratoistosta tapahtuu televisiossa ja mobiilisovelluksissa. 

Mikä parasta, OTT-sovellukset voivat kasvattaa yleisöäsi ja tulojasi jopa 30 %

Voit palkata kehittäjän käynnistämään sovelluksesi, mutta koska kyseessä on täysimittainen sovelluskehitysprojekti, se kestää yleensä 3-6 kuukautta ja voi maksaa 10 000-20 000 euroa haluamistasi ominaisuuksista riippuen. 

Se on paljon aikaa ja rahaa! 

Vaihtoehtoisesti, jos etsit…

 • Kustannustehokasta vaihtoehtoa,
 • ratkaisua, jossa tekninen puoli hoidetaan kokonaan puolestasi,
 • ulkoistettua tiimiä ylläpitämään sovellusta käyttöönoton jälkeen,
 • valmista ja käytössä varmaksi kehitettyä ratkaisua, joka on valmis heti käyttöönotettavaksi

…voit vuokrata sovelluksen palveluntarjoajalta, kuten Uscreeniltä

Uscreenin avulla saat enemmän kuin pelkän sovelluksen… saat kokonaisvaltaisen palvelualustan, jolla katsojasi voivat suoratoistaa sisältöä älytelevisioihinsa, mobiilisovelluksiinsa ja tabletteihinsa.

OTT-vuokrasopimuksesi ajan sinulla on uscreenin teknisen tiimin täysi tuki, joka auttaa sinua alustasi taustapuolella ja päivittää sovelluksesi säännöllisesti varmistaakseen, että se toimii optimaalisesti! Voit helposti käynnistää laajan valikoiman OTT-sovelluksia – osana pakettia – kuten Apple TV, Apple Watch Fitness, iOS, Android ja paljon muuta! 

free one on one demo

Katsotaanpa, miten eräs yritys loi videojäsensivuston, jolla se voi säädellä tulojaan ja sitouttaa asiakkaitaan ennennäkemättömällä tavalla.

Palvelun skaalaaminen? Piece of cake!

Tutustu Cakeflixiin, videojäsenyyssivustoon, joka tarjoaa laajan kirjaston verkkokursseja .. kakuista:

Cakeflix TV Landing Page

He tarjoavat paljon ilmaisia kakunkoristeluoppaita Instagram– ja YouTube-sivuillaan, joilla he ovat saaneet merkittävän määrän seuraajia.. 

CakeFlix YouTube Community

He huomasivat kuitenkin, että pelkän ilmaisen sisällön rahaksi muuttaminen oli vaikeaa. 

Tämä johtui siitä, että heidän tulonsa vaihtelivat, ja heidän oli käytettävä paljon aikaa ja vaivaa laajentaakseen sosiaalista ulottuvuuttaan pienen ja arvaamattoman tuoton vuoksi. 

Niinpä Cakeflix päätti luoda tilausvideopalvelun omistautuneimmille seuraajilleen, jotka haluavat:

 • Parantaa koristelu- ja leipomistaitojaan. 
 • Oppia uusia tekniikoita. 
 • Aloittaa oman menestyksekkään kakkubisneksen. 
 • Pitää yhteyttä samanhenkisten leipureiden kanssa.

Nyt heidän tilaajansa voivat käyttää videopohjaisia oppitunteja ja päästä osaksi yhteisöä, jossa he voivat jakaa kokemuksiaan.

CakeFlix TV Catalog

Tilaustuloillaan Cakeflix voi:

 • Luoda ennustettavan ja luotettavan kassavirran. 
 • Tarjota premium-palvelua alennetuin kustannuksin. 
 • Laajentaa liiketoimintaansa. 
 • Sijoittaa toistuvat tulot uudelleen luodakseen lisää sisältöä ja tarjotakseen enemmän arvoa. 
 • Vähentää vaihtuvuusastetta keskittämällä resurssinsa uskollisten asiakkaidensa yhteisöön.

Cakeflix tarjoaa myös kertaluonteista myyntiä tietyistä kursseista (korkeammalla hinnalla). 

CakeFlix TVOD Courses

Näin he voivat myydä tuotteitaan kaikenlaisille asiakkaille. Niille, jotka haluavat olla osa yhteisöä, ja niille, jotka haluavat kehittää tiettyjä taitojaan. 

CakeFlix Subscription Page

Yhteenveto

Onnittelut siitä, että olet päässyt tämän oppaan loppuun asti!

Olemme innoissamme nähdessämme kaltaistesi sisällöntuottajien menestyvän aloittamalla oman videojäsenyyssivuston. Tässä on lyhyt yhteenveto siitä, miten voit luoda sellaisen:

 1. Tarkista, oletko valmis aloittamaan oman videojäsenyyssivuston (sisältö + yleisö)
 2. Valitse oikea sivuston rakentamismenetelmä. 
 3. Suunnittele videosisältösi. 
 4. Muokkaa sivustosi ulkoasu brändisi mukaiseksi. 
 5. Valitse ja ota käyttöön markkinointityökalut. 
 6. Valitse hinnoittelumalli. 
 7. Valinnainen: laajenna tarjontaasi jäsensovelluksella, esim. iOS/Android -sovelluksella. 

Näiden vaiheiden noudattaminen antaa sinulle hyvät edellytykset luoda ennustettava kassavirta ja uskollinen asiakaskunta menestyvän videopalvelun avulla.

FAQ / UKK

Miten luon jäsenyyssivuston? 

Jäsenyyssivuston luominen edellyttää seuraavaa:

 1. Tarkista, oletko valmis aloittamaan oman videojäsenyyssivuston (sisältö + yleisö)
 2. Valitse oikea sivuston rakentamismenetelmä. 
 3. Suunnittele videosisältösi. 
 4. Muokkaa sivustosi ulkoasu brändisi mukaiseksi. 
 5. Valitse ja ota käyttöön markkinointityökalut. 
 6. Valitse hinnoittelumalli. 
 7. Valinnainen: laajenna tarjontaasi jäsensovelluksella, esim. iOS/Android -sovelluksella. 

Kuinka paljon jäsenyyssivustot tienaavat?

Uscreenillä toteutetut videopalvelut ansaitsevat aihealueesta riippuen keskimäärin 5000 euroa kuukaudessa. 

Mitä jäsenyyssivuston tulisi sisältää?

Jäsenyyssivustosi on tarjottava tilaajille arvoa, koska he ovat päättäneet maksaa sisällöstäsi sen sijaan, että olisivat saaneet sen ilmaiseksi. Sinun on erotettava selkeästi edut, joita jäsenet saavat verrattuna ei-jäseniin. Tämä voi sisältää:

– Videot (erittäin suositeltavaa). 

– Kirjallinen sisältö, kuten blogit, PDF-tiedostot tai e-kirjat. 

– Yhteisö (kuten Facebookin ryhmä, jossa jäsenet voivat kirjoittaa toisilleen ja tuntea saavansa tukea, tai jäsenprofiilit sivustolla). 

– Live-tapahtumat verkossa ja mahdollisuuksien mukaan oikeasti livenä = kasvokkain.

Miten luon jäsenyyssivuston ilmaiseksi?

Voit käyttää WordPressiä verkkosivuston rakentamiseen ilmaiseksi. Mutta luodaksesi täysin toimivan jäsenyyssivuston tarvitset paljon lisäosia ja palveluita, joista joudut yleensä maksamaan, kuten: 

– Verkkotunnus ja webhosting. 

– Verkkosivuston teeman mukauttaminen. 

– Tietoturva ja sisällönjakeluverkko (CDN). 

– Maksuportti (joka hyväksyy luottokortit). 

– Verkkosivuston optimointi. 

– Jäsenyyden hallintajärjestelmä. 

– Räätälöity kehitys ja ylläpito (palkkaamalla kehittäjä).

Ja jos olet luomassa videojäsenyyssivustoa, sinun on lisättävä videohosting ja pilvipalvelun videon transkoodaus (esim. DRM-sisällönsuojaus) tähän luetteloon.. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ville Ekman

Ville Ekman

Ville on verkkomainonnan tekijä 15 vuoden kokemuksella ja on auttanut niin pieniä aloittavia kuin isoja kansainvälisiä yrityksiä tekemään tuloksellista digimainontaa. Verkkosivujen ja verkkokauppojen rakentaminen ja niihin asiakkaiden hankkiminen onnistuu tehokkaiksi hiotuilla konsepteilla - toimialasta riippumatta.

Tämän sivuston suojaa reCAPTCHA. Googlen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.